//Moustache and Vintage
Insyaallah :')

Saturday, October 26, 2013 By:Your Name 9:46 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum and hi.

Lama gila tak update blog en en ? So leggo !

Minggu ni sumpah wa busy dengan final project and final exam pun dah nak dekat. Final project wa kena roleplay macam short movie lerr. 

Nur Farahin bt Mohd Ali (wa) - Director.
Nur Lailatul Nabila bt Rasli - Video Editor.
Andi Zarifah Qahirah Hasan - Cameragirl.
Nur Ain Rahman - Scriptwritter.
Zul Haziq - Cameranman backup.

Walaupun ada gaduh sikit masa buat video ni tapi alhamdulillah semua bagi komitmen and terhasil sudah video kami pasal TYPICAL MALAYSIAN STUDENT. Mula mula kitaorang cuak sebab kitaorang tengok sendiri sumpah buruk gila so macam nervouslah nak bagi orang tengok but alhamdulillah semua komen kitaorang dapat positif and semua suka. 

Thankyou wa untuk group wa, untuk Zul Haziq for camera and editing intro, untuk BK101 Sec 3 Sem 1 KPTM KL sebab support wa jadi director. Sumpah wa terharu. Love you gais :')

For sesiapa nak tengok kitaorang punya video soon kitaorang akan upload dekat youtube okay ? And soon myself and Nabila nak jadi vlogger soooooooooo wait for us okay gang ? Btw goodjob to my group ! Ahhhhh terujanyaaaaa. Haha.

Chioww, kbyee !


Older Post | Newer Post
△ Leggo ▼

Hi and assalamualaikum. Welcome to my own personal blog. Thankyou for visiting xx
Twitter|Facebook

Meet myself

Hi !

Jantung Hati ♥

Amirul Haiziq Zulkifli ♥




Credit Them!



Tell me if I use yours
Template by : Aida Shafi
Image by : Tumblr
and Google
Background by : Amalina Lee
Best View at GOOGLE CHROME!